Training

Dressuurinstructie

Arnold Veldhoen is zelf actief ruiter t/m lichte tour niveau en ervaren instructeur. Hij heeft ruime ervaring met het geven van lessen aan jong tot oud en vanaf beginner tot hoog niveau. Arnold weet de ruiters te motiveren door zijn opbouwende manier van lesgeven en is sterk didactisch onderlegd; hij weet alles makkelijk en simpel uit te leggen. Arnold Veldhoen heeft ook les gegeven aan de talenten van het belofteplan en ondersteunt “team DDH” – een team van fanatieke ruiters die actief zijn in de wedstrijdsport van B tot lichte tour met zijn begeleiding en lessen. Ook zijn ruiters van buitenaf van harte welkom om te komen lessen.

Mentale training & ruiterfitness

Op DDH stables gaan wij voor goede prestaties. Hiervoor bieden wij naast de dressuurinstructie ook mogelijkheden aan om aan de fysieke en mentale fitness van de ruiter te werken. Het is mogelijk om aan te sluiten bij de groepslessen ruiterfitness die personal trainer en mental coach Veroniek Pieper regelmatig bij ons geeft. Ook kunnen er privesessies met haar plaatsvinden op het gebied van mentale coaching en ruiterfitness. Voor meer over haar verwijzen wij graag naar haar website.

Paard in training

Bij ons kan u ook terecht voor het laten doortrainen van uw paard of het laten trainen voor de verkoop. Ook is het mogelijk om een paard wat bij ons in training staat door ons te laten verkopen.